Ana Birchall nu este la prima răbufnire! O altă jurnalistă a fost jignită de Ministrul Justiției

Lovitură pentru Ana Birchall! După ce ministrul Justiției a jignit-o în direct pe Oana Zamfir, o altă jurnalistă iese la rampă.

O altă jurnalistă, Floriana Jucan, cea care conduce revista QMagazine, a dezvăluit, într-o scrisoare trimisă premierului Viorica Dăncilă, că și ea a avut parte de aceleași apelative jignitoare din partea lui Birchall.

„Felicitări pentru o mizerie de articol! De unde știi tu ce OUG pregătesc eu? Mizerabil. Aveam pretenții că ești un jurnalist serios! M-am înșelat!… Știu că scrii la comandă! Înțeleg că ai temă să mă ataci! Este mizerie ce faci și îți arăți valoarea! Numai bine, să fii mândră de mizeria ta! Eu m-am zbătut pentru copilul ăla din Caracal care a murit așteptând Salvarea, nu de răspunsurile tale! Ai scris o mizerie la comandă, tot atât de mizerabilă!”, e un mesaj pe care Birchall i l-a trimis lui Jucan.

”Faptul că Ana Birchall încă face parte din Guvernul și partidul pe care le conduceți mă face să cred că vă solidarizați cu astfel de atitudini și că, la rândul dumneavostră, nu găsiți nimic greșit în intimidarea și jignirea ziariștilor acestei țări.”, i-a reproșat Jucan premierului.

Distribuie pe ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter