Anunț făcut de ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall! ‘Confirm că astăzi Ministerul Justiției a primit documentele prin care s-a constatat îndeplinirea condițiilor legale pentru a se solicita extrădarea domnului Radu Ștefan Mazăre’

Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall a făcut anunțul! Procedura de extrădare a lui Radu Mazăre intră în linie dreaptă.

Documentele prin care Curtea de Apel a decis să admită extrădarea au ajuns la Ministerul Justiţiei, iar de aici urmează să fie trimise autorităţilor din Madagascar.

Ana Birchall, ministrul interimar al Justiției a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că Ministerul de Justiție a primit documentele necesare prin care va începe procedurile de extrădare, în ceea ce-l privește pe fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

„Confirm  că astăzi, 10 mai, Ministerul de Justiție a primit de la instanțele competente, respectiv de la Înalta Curte de Casație și Justiție și de la Curtea de Apel București, documentele prin care s-a constatat îndeplinirea condițiilor legale pentru a se solicita extrădarea domnului Radu Ștefan Mazăre”, a declarat Ana Birchall.

„Am dispus ca în baza documentelor primite să înceapa la Ministerul de Justiție, în regim de urgență, procedurile și demersurile legale pentru formularea și trimiterea cererii de extrădarea. Totodată, am decis mobilizarea tuturor resurselor de care dispune ministerul  pentru îndeplinirea formalitățiilor legale”, a precizat Ana Birchall, ministrul interimal al Justiției, informează antena3.ro

Vezi și

SURSE Caracatiță uriașă în sistemul medical: ‘Se fură cu bună știință și toată lumea știe’

Proiect-bombă! Angajații vor avea parte de o mega surpriză- Ce ar putea primi

Vești bune! Pensii speciale pentru o nouă categorie de angajați

Distribuie pe ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter