Compania care vă poate salva afacerea. Descoperiti despre cine este vorba

Compania Enterprise Concept vă pune la dispoziție o combinație unică de servicii integrate. Pornind de la domeniul consultanței, până la metodologii tehnice de implementare a soluțiilor de automatizare a proceselor și de management al deciziilor în afaceri.

Odată ce accesați website-ul www.enterprise-concept.ro veți putea afla că experiența ce stă la baza serviciilor oferite de companie este de aproape 14 ani. Motivația principală a fondatorilor este aceea de a crea valoare și de a transforma modul în care funcționează operațiunile la nivelul unui business.

Servicii integrate și adaptabile

Serviciile oferite de Enterprise Concept sunt diferite față de cele ale competitorilor, prin existența unei metodologii proprii. Ideea de bază este de a ajuta afacerile din mediul de business atât românesc, cât și internațional, de a se reoriența înspre o structură de tip Adaptive Business Design©.

Un element esențial și benefic pentru un business, este flexibilitatea acesteia, mai ales în momente cheie. Enterprise Concept consideră că este importantă o reconfigurare rapidă în cadrul proceselor de business. Sistemul indicatorilor de performanță ar trebui regândiți în asemenea manieră încât să se poată adapta schimbărilor strategice și operaționale, ținând cont de situație.

Soluțiile oferite de Enterprise Concept sunt diferite de ceea ce întâlniți în mod curent pe piața de business românească. Aceștia propun implementarea designului adaptiv de afaceri prin definirea și dezvoltarea a trei sisteme independente. De asemenea, trebuie subliniat că următoarele trei sisteme trebuie să se afle în strânsă legătură pentru a putea fi maximizate efectele benefice.

Managementul deciziilor și al proceselor de afaceri

Enterprise-concept.ro vă propune managementul deciziilor. Deoarece procesul decizional de la nivelul unei companii este extrem de important, influențând eventuale procese și producând repercusiuni, trebuie să se acorde o atenție deosebită în acest sens. Scopul managementului decizional este de a putea selecta cea mai potrivită alternativă posibilă și de a prevedea consecințele acesteia.

Managementul proceselor de afaceri este una dintre cele mai importante strategii din cadrul unui business. Enterprise Concept vă propune un design creativ de management al proceselor în afaceri, prin automatizarea proceselor, adică dezvoltare de software. Prin acestea, se urmărește abordarea bazată pe caz, standardizarea și parametrizarea pentru creșterea eficienței, detectarea timpurie a erorilor, optimizarea rapoartelor și evitarea redundanțelor.

Cum puteți să manageriați performanța companiei și riscurile?

Modelul de management al performanței companiei pe care Enterprise Concept îl prezintă constă în trei module integrate: planificarea unei perspective mulți-anuale pentru investiții bugetate existente și viitoare, realizarea bugetului anual și controlul prin înregistrarea contabilă a tranzacțiilor. Deoarece un business are mai multe obiective, prin managementul performanței companiei veți putea crește acuratețea și viteza prin care planificați și monitorizați cheltuielile, fie ele bugetare sau previzionare. De asemenea, vor fi îndeplinite și obiectivele operaționale, prin creșterea eficienței, automatizarea și implementarea unui model integrat de planificare și integrare, precum și prin optimizarea raportărilor operaționale.

Asumarea riscurilor în cadrul unui business este una dintre etapele pe care cu siguranță că le veți experimenta. Pentru că impactul riscurilor poate să fie fatal pentru o companie, Enterprise Concept vine în ajutorul dumneavoastră cu un model de management al riscului. Acesta presupune identificarea, evaluarea riscurilor și definirea lor în funcție de obiectivele pe care firma și le-a propus.  După ce sunt selectate opțiunile de tratare corespunzătoare a zonelor de risc, sunt stabilite controale necesare pentru aplicarea tratamentului, precum și verificarea îndeplinirii tuturor acestor controale.

Astfel, în cazul în care vă doriți asumarea unui risc, însă nu știți cum ați putea să îl manageriați, atunci apelarea la asemenea servicii ar putea reprezenta soluția pe care o căutați.

Enterprise Concept, pe lângă pachetul integrat de care vă puteți bucura, vă oferă și prețuri justificate, în raport cu experiența pe care au acumulat-o consultanții lor. De asemenea, ei pun în prim-plan calitatea pachetelor, transparența în raport cu toți clienții lor și dorința de a exista o colaborare de termen lung, bazată pe încredere și profesionalism.  Prin managementul performanței companiei veți putea crește acuratețea și viteza prin care planificați și monitorizați cheltuielile, fie ele bugetare sau previzionare. De asemenea, vor fi îndeplinite și obiectivele operaționale, prin creșterea eficienței, automatizarea și implementarea unui model integrat de planificare și integrare, precum și prin optimizarea raportărilor operaționale.

Distribuie pe ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter