Digi a dat lovitura!

Digi Communciations a dat lovitura! Conform datelor anunţate, miercuri, pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB), gignatul şi-a ajustat în creştere rezultatele la nouă luni din 2017 şi 2018.

Compania a obţinut un profit net de 20,9 milioane de euro, în perioada ianuarie – septembrie 2018, arată datele ajustate şi publicate miercuri, cu două milioane de euro mai mult decât anunţase la data de 14 noiembrie 2018, informează Mediafax.

În plus, compania a obţinut, în aceeaşi perioadă, venituri de 756,36 milioane de euro, cu 4,3 milioane de euro peste cele anunţate anterior, iar noua EBITDA din aceeaşi perioadă este cu 0,4 milioane de euro mai ridicată, până la 233,26 de milioane de euro.

În schimb, datoriile companiei din primele nouă luni ale anului trecut au fost reduse cu aproape 2,5 milioane de euro, până la 407,5 milioane de euro.

Îmbunătăţirea rezultatelor din 2018 a provenit din: recunoaşterea unor certificate verzi (4,323 milioane de euro); reevaluarea valorii juste a activelor financiare derivate (3,563 milioane de euro); cheltuielile suplimentare cu impozitul pe profit amânat aferent ajustărilor înregistrate (1,092 milioane de euro); reclasificarea unor provizioane din contul de datorii comerciale (2,495 milioane de euro); recunoaşterea unui provizion suplimentar în legătură cu litigii în curs (4,729 milioane de euro) şi reclasificarea în altă linie din contul de datorii comerciale (2,495 milioane de euro); impactul asupra capitalurilor propria atribuite deţinătorilor societăţii mamă (1,928 milioane de euro) şi deţinătorilor fără drept de control (133.000 de euro), ca urmare a ajustărilor înregistrate mai sus.

Vezi și Răsturnare de situație în privința conacului cumpărat pentru Olguța Vasilescu! Dezvăluirea care aruncă-n aer totul

Mare atenție,șoferi! Riscați amenzi uriașe pentru această faptă

Atenție! O nouă alertă alimentară în România! Anunț făcut de un gigant de pe piață

Distribuie pe ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter