DIICOT: Fragmentele osoase găsite în pădure provin de la o fată de 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșanu

DIICOT anunță că raportul primit de la Institutul de Medicină Legală arată că fragmentele osoase găsite în pădure în locul arătat de Gheorghe Dincă anchetatorilor nu aparțin aceleași persoane ca resturile umane descoperite la casa din Caracal a celui care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Potrivit raportului de medicină-legală, fragmentele osoase provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani.

Anchetatorii au găsit, pe 5 august, rămășițe umane într-o pădure de lângă Caracal, despre care Gheorghe Dincă susține că ar fi ale Luizei Melencu.

DIICOT a anunțat oficial, pe 3 august, că în urma analizelor făcute de Institutul de Medicină Legală pe fragmentele osoase ridicate din casa lui Dincă a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.

Comunicatul DIICOT:

”Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe.”

Distribuie pe ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter