Interesant! Ce afaceri face Cristi Borcea din închisoare

Deși este închis Cristi Borcea nu stă degeaba! Fostul acționar al Dinamo București face afaceri din spatele gratiilor.

Cristi Borcea nu stă degeaba. Aflat la Rahova, el i-ar fi dat instrucțiuni clare Mihaelei, prima nevastă, să mai pună pe picioare încă o afacere.

Mihaela se ocupă de soarta hotelului și a plajei de pe Litoral. Potrivit jurnaliștilor de la Liberatea, acum Borcea ar vrea să-i mai dea și un hotel!

Sursa citată amintește că afaceristul a renunțat la cele două ștranduri deținute în Capitală, dar nu a înstrăinat locațiile, ci le-a închiriat, așa că, lunar, în conturile sale intră sume consistente de bani. Cea care se ocupa de aceste afaceri era chiar Mihaela Borcea. Contrar așteptărilor, ea nu a rămas fără obiectul muncii.

Prima soție a fost pusă să se ocupe de hotelul și plaja deținute de fostul acționar dinamovist la Olimp, și pentru că face treabă bună, afaceristul vrea să-i mai dea un business în aceeași stațiune.

Sursa citată susține că Borcea duce de zor tratative, prin intermediar, pentru a deveni coproprietar la încă un hotel din Olimp. Tranzacția nu a fost finalizată, dar nici departe n-ar fi, conform unor surse din apropierea familiei.

S-a observat chiar că Mihaela Borcea a fost văzută destul de implicată, oferind sfaturi angajaților de la hotel și ocupându-se de administrarea, curățenia și promovarea plajei din Olimp.

Citește și:

Distribuie pe ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter