Klaus Iohannis lovitură de imagine în Marea Britanie! Va pune problemă românilor din UK?

 În primăvara acestui an Președintele Klaus Iohannis a declarat,  că drepturile cetățenilor români care trăiesc în Regatul Unit sunt „foarte bine asigurate”, indiferent de modul în care va avea loc Brexit. Acum, el da o lovitura de imagine si se intalneste cu premierul si Regina Marii Britanii. Oare va discuta si despre românii din Regatul Unit?

Președintele Klaus Iohannis a dat asigurări că,  și în cazul în care Brexitul se produce fără un acord, românii stabiliți în Marea Britanie nu vor avea de suferit, pentru că au existat negocieri între Palatul Cotroceni și Downing Street în cadrul unui acord bilateral între cele două țări.

Marţi, el va fi prezent la recepţiile oferite în onoarea şefilor de stat şi de guvern de către Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham şi de premierul Marii Britanii, Boris Johnson, la reşedinţa din 10 Downing Street.

Klaus Iohannis participă, marţi şi miercuri, la reuniunea NATO la nivel înalt, care are loc la Londra.

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la un dejun de lucru alături de preşedintele SUA, Donald Trump, şi liderii din Polonia, Estonia, Letonia, Lituania, Grecia, Bulgaria şi Marea Britanie, prezenţi la Londra la Summitul NATO, potrivit unor surse oficiale.

În cursul zilei de miercuri, şeful statului român va participa la reuniunea NATO la nivel înalt, unde va fi adoptată o declaraţie publică succintă, cu caracter strategic, care va acoperi principale progrese şi preocupări la nivel aliat. De asemenea, liderii aliaţi vor aproba un pachet de documente pe teme relevante pentru rolul NATO în actualul context internaţional.

Un gigant mondial deschide prima fabrică din România! Se creează sute de locuri de muncă – Investiție de zeci de milioane de euro

Vești proaste pentru români! Ce se întâmplă cu ratele românilor

Olguța Vasilescu reacționează: Au ceva cu copiii cu dizabilității! Și Barna tot pe spinarea lor se îndestula

Distribuie pe ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter