Lovitură pentru Victor Slav! Ce a decis postul Kanal D

Victor Slav are parte de o nouă lovitură! Acesta nu se aștepta ca postul TV, Kanal D, să ia o asemenea decizie!

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu va rămâne fără emisiunea ”Vulturii de noapte”, prezentată alături de Cătălin Cazau și Giani Kiriță. Reprezentanții Kanal D au luat această decizie drastică după ce, luna trecută, late night show-ul nu a prins top 20 emisiuni de divertisment. Emisiunea prezentată de Slav a înregistrat luna trecută o medie de 388.000 de persoane la nivel național, dintre care 146.000 de orășeni, media (1,5 rating). De asemenea, pe publicul comercial, emisiunea a avut în februarie o medie de 59.000 de privitori.

Atunci când Giani Kiriță a fost în Republica Dominicană, acolo unde se filmează Exatlon, el fiind antrenorul echipei ”Războinicii”, el a fost înlocuit de Bursucu (Adrian Cristea). Emisiunea ”Vulturii de noapte” a intrat în grila Kanal D în toamna anului 2018. Inițial a fost difuzată vinerea, dar ulterior, emisiunea s-a mutat duminica.

Jorge va fi înlocuitorul celor trei ”vulturi de noapte”, cu emisiunea ”Super Potriveala”. Show-ul de divertisment intră pe post în această dumincă începând cu ora 23:00. Emisiunea aceasta a mai fost în grija Kanal D în 2017, dar a fost scoasă repede din grilă din cauza rezultatelor slabe de audiență. Ulterior, a mai fost reluată în aprilie 2018, în locul WowBiz, scrie Cancan.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Pe cine vede Rareș Bogdan drept viitorul premier al României

Atenție, români! Statul dă sute de euro- Cum puteți intra în posesia banilor

Proiect bombă! Pentru ce ar putea primi angajații bani

Distribuie pe ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter